Kártyás fizetés
NONSTOP GUMISZERVIZ 1154, Szentmihályi út 68. NONSTOP 0-24 +36-1/371-3333 Tovább
Express Átvételi Pont
NONSTOP GUMISZERVIZ 1154, Szentmihályi út 68. NONSTOP 0-24 +36-1/371-3333
Kerék csere? Bízza profikre, elmondjuk hogy miért?

Kerék csere? Bízza profikra, elmondjuk hogy miért?

Szakképzett munkatársaink kerekek le illetve felszerelésekor ellenőrzik a gumik állapotát és az alvázat, ilyenkor fény derülhet a futómű vagy az alváz esetleges hibáira is, melyekre felhívjuk a jármű tulajdonosának figyelmét.

tovább
Meddig használható egy gumiabroncs?

Meddig használható egy gumiabroncs?

A gyártók és a jogszabály szerint is 10 éves kor után már mindenképpen cserélnünk kell az abroncsokat, az elöregedett gumik rugalmassága csökken valamint nem nyújtják azt a tapadást és stabilitást, ami a biztonságos közlekedéshez szükséges. A DOT számról. és a gumiabroncsok jelöléseiről a következő cikkben olvashat bővebben.

tovább
Gyártási idő jelölése

Gyártási idő jelölés

A négy számjegyű DOT-nál az első két szám a gyártás hetét, az utolsó kettő az évszám végét jelentik. Például: 2910 = 2010.év 29-adik hete.

tovább
Mit érdemes tudni, a négy évszakos gumikról?

Mit érdemes tudni, a négy évszakos gumikról?

A minden évszakban használható abroncsokon az "all season" vagy a "four season" felirat olvasható. Aki sokat van úton annak mindenképpen ajánlatos a szezonnak megfelelő gumiabroncsokat választani, hiszen ezek biztosítják az optimális tapadást és a megfelelő stabilitást magasabb sebesség tartományban vagy nagyobb igénybevétel esetén is.

tovább
Mikor cseréljünk gumit?

Mikor cseréljünk gumit?

Nem csak azért mert így nagyobb biztonságban közlekedhet, de egy esetleges balesetnél is, döntő tényező lehet a felelőség megállapításánál, és általában a casco szerződések is tartalmazzák azt a kitételt, hogy az útviszonyoknak megfelelő állapotú és típusú gumival kell részt venni a közlekedésben.

tovább

Oldalunkon nagy választékban talál nyári és téli gumiabroncsokat, kisteher és teher abroncsokat, valamint acéltárcsákat.

Keresőinkkel könnyen, egyszerűen megtalálja a keresett terméket, méret vagy márka szerint.

A vásárlás menete egyszerű, a megrendelt terméket személyesen Budapesten 6 helyen, akár szereléssel is átveheti, de ha kényelmesebb, 24H futárral tudjuk küldeni.

Ha mégsem találja áruházunkban a keresett terméket, Írjon nekünk, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.


Kellemes vásárlást kíván a Gumibróker Team!


GUMIABRONCS TESZTEK:


Nyári gumi tesztek Téli gumi tesztek

kiemelt ajánlatok